A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

«Не з жалем, а з любов'ю»

Дата: 11.01.2018 08:54
Кількість переглядів: 1058

Всі ми родом з дитинства… У кожного існують перші спогади про тепло маминих рук, про бабусині казки на ніч, про татові жарти та сімейні свята. Ці спогади супроводжують нас протягом усього життя і залишаються своєрідною реліквією.

Коли земля вкривається пухкою сніговою ковдрою, а морозяне повітря пахне хвоєю та мандаринами, усі ми відчуваємо наближення новорічних свят. Кінець року для багатьох із нас асоціюється не лише з періодом очікування новорічних свят, а й з підбиттям деяких підсумків року, що минає: це – хороша нагода завершити розпочаті справи, приготувати приємні несподіванки для рідних та близьких, а ще – здійснити мрію дитини, яка знаходиться в школі-інтернаті чи дитячому будинку-малютки. Важко уявити, що відчуває маленька дитина від якої відмовляються батьки,  або ж якщо їх позбавляють батьківських прав. І майже безпорадна істота залишається наодинці з жорстоким навколишнім світом, у якому дуже мало любові, турботи та безпеки. Адже все це мала уособлювати родина, якої у крихітки тепер не існує…

Згідно плану роботи об’єднаної ради старшокласників Глобинщини з 15 грудня 2017р. по 04 січня 2018р. стартувала благодійна акція «Торбинка Добра від Діда Мороза», під гаслом «Допомагаючи іншим, ми допомагаємо собі». Долучитися і подарувати щиру посмішку дитині мав можливість кожен, а проявили свою небайдужість і милосердя учнівський, педагогічний та батьківський комітет Пирогівської ЗОШ I-IIIст., Опришківської ЗОШ I-III ст., Бабичівського НВК «загальноосвітня школа I-III ступенів – ДНЗ», Куп’єватівської ЗОШ I-II ст., Івановоселищенської ЗОШ I-III ст., Броварківської ЗОШ I-III ст., Глобинської гімназії ім. В.Є.Курченка , Глобинської ЗОШ I-II ст.№3, Глобинської ЗОШ I-II ст.№4. Зібрано безліч подарунків: розвиваючі іграшки, засоби гігієни та інші необхідні речі по догляду за дитиною.

05 січня 2018 року лідери учнівського самоврядування: П'ятаха  Ольга,  Коваленко Євгенія (Глобинська ЗОШ №3), Рак Артур, Мовчан Яна (Куп'єватівська ЗОШ), Колотунова Ілона (Іваноселищенська ЗОШ), Сідоренко Ірина (Пирогівська ЗОШ) в супроводі керівників: Л.М.Юременко (методист районного відділу освіти, сім’ї та молоді), О.С.Довбні (методист методичного кабінету відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради), Н.П.Рак (директор Куп'єватівської ЗОШ), Л.Л.Колонутової (вчитель початкових класів Іваноселищенської ЗОШ) відвідали дітей Кременчуцького обласного спеціалізованого будинку дитини. На порозі закладу гостей зустріла головний лікар – Лях Наталія Петрівна. З вихованцями групи «Барвінок» та «Волошка» грали в ігри, спілкувалися та веселилися. Ми передали дітям подарунки та  веселий настрій.

Діти дитячого будинку були раді бачити нас, а ми – їх. І ми  переконалися,  що займаємось своєю справою! Обраний нами шлях  знайшов своє місце! Лідери учнівського самоврядування готові до співпраці з цією малечею, яка чекає на них. Очі, які сповнені надії, сподівань, щирості, відвертості, радощів - це багато чого варте! Слід також пам’ятати, що чужих дітей не буває і кожен із нас може долучитись до благородної справи. Адже, дуже важливо, аби дітки, які і так обділені батьківською любов’ю, відчували підтримку і турботу небайдужих людей.

Давайте памятати про головне, що цим дітям не потрібна наша жалість, їм потрібна наша любов!

Сідоренко Ірина

голова цетру інформації та преси

об’єднаної ради старшокласників Глобинщини

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень