A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання з професійним святом від "молодших колег"

Дата: 07.12.2017 12:14
Кількість переглядів: 1173

В день відзначення професійного свята працівників місцевого самоврядування прийшли привітати їх молодші «колеги» представники учнівського самоврядування з Глобинської гімназії №1. Найобдарованіші, найкреативніші, ті,  кому учні гімназії  та району  довірили представляти  учнівські органи самоврядування - парламенти  гімназії та всього району,  завітали цього дня до приміщення міської ради,  щоб привітати працівників виконавчого комітету ради з їх професійним святом.

З їх уст лунали слова вітань,   щирих побажань  та подяки за ту увагу і турботу,  яку приділяє міська рада розбудові навчальних закладів та підтримці обдарованої учнівської молоді.  В свою чергу,  міський голова Станіслав Джусь подякував гімназистам за  вітання, побажав їм подальшого зростання, успіхів та всіляких гараздів. Адже,  їм молодим належить майбутнє, їм творити історію рідної країни та розбудову рідного краю.

Найближчим часом  планується спільна зустріч керівництва міської ради, депутатського активу, підприємців-меценатів, патріотів рідного міста з представниками навчальних закладів громади  з питань створення учнівського самоврядувального органу, який теж мав би дорадчий голос при вирішенні в Глобинській громаді  питань, які безпосередньо стосуються молоді – будівництво дитячо-спортивних майданчиків, організація дозвіль, спортивних та творчих змагань за участю учнівської молоді та інших заходів.

Тобто, юні жителі громади,  вже зараз,  будуть долучатися до вирішення важливих питань соціально-економічного розвитку громади. А набутий при цьому ними досвід зробить їх життєву громадську  позицію активною, стане в нагоді   в дорослому житті, коли вони будуть долучатися до управління чи роботи в державних органах влади, органах місцевого самоврядування,  на виробництві чи в інших сферах життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень