A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Програма муніципальної підтримки громадян: підсумки року минулого та плани на нинішній

Дата: 20.01.2018 12:17
Кількість переглядів: 1045

19 січня у залі засідань Глобинської міської ради відбулося засідання робочої групи по розробці Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік, яке проводив керівник групи заступник міського голови Олександр Артюшенко. До участі в засіданні були запрошені старости.

Підсумки виконання Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади на 2017 рік підвів Володимир Бондарь - начальник відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій.

Він відзначив, що завдяки Програмі були здійснені проекти по благоустрою прибудинкових територій в с.Устимівка та м.Глобине; зарибленню річки Сухий Омельник в м.Глобине; встановленню майданчиків для пляжного волейболу в с.Яроші та с.Опришки; придбанню комплекту силових тренажерів в будинку культури в с.Бориси; реконструкції вуличного освітлення по вул.Нечуя-Левицького в м.Глобине; встановленню павільйону для дитячого садка в с.Жуки; «Майданчик мрії» для дітей ДНЗ №4 «Зірочка»; благоустрію паркової зони вул.Приглєбова у м.Глобине. (див. відео по посиланню https://drive.google.com/file/d/1C). По проекту «Встановлення паркану навколо дитячого майданчика в с.Пироги» виготовлений паркан, але через погодні умови в 2017 році не був встановлений.

Залишився незавершеним проект «Дитячий майданчик» (ініціатор - Пилипенко В’ячеслав Григорович житель міста Глобине) через неузгодженість місця розташування майданчика.

Загальна вартість всіх реалізованих проектів – 294 632 грн., в т.ч.: коштів міського бюджету – 229 571 грн., коштів громадян – 28 062 грн., коштів спонсорів – 37 000 грн.

Робоча група вирішила затвердити звіт про виконання Програми і направити на розгляд органів ради.

Володимир Бондарь також ознайомив присутніх з проектом Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік  (з текстом проекту Програми можна ознайомитися за посиланням https://drive.google.com/file/d/1).

При обговоренні проекту старости та члени робочої групи висловили ряд пропозицій, частина з яких була врахована в остаточній редакції проекту, який буде направлений на розгляд постійних комісій ради і затвердження сесією ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень