A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2018 13:06
Кількість переглядів: 934

Сьогодні, 20 лютого 2018 року, в Свято-Михайлівському сквері міста Глобине відбулися  урочисті заходи у зв’язку з четвертою річницею Дня Героїв Небесної Сотні. Цього зимового дня біля пам’ятника Захисникам України зібралися жителі громади, керівництво району та міста, щоб у скорботі низько схилити голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час ХХІ століття.

Минуло чотири  роки від подій, які назавжди змінили країну і кожного українця. Роки важких втрат, болю і випробувань. Лютий 2014 року закарбувався в історичній пам’яті нашого народу назавжди. Кривава жертва мирних людей, принесена на жертовник заради майбутніх поколінь.

До учасників мітингу звернулися Глобинський міський голова Станіслав Джусь та заступник голови Глобинської районної ради Валерій Іванченко. Вони висловили шану пам’яті Героїв Небесної Сотні та всіх загиблих героїв – захисників України, закликли всіх до миру, порозуміння та згуртованості, щиро побажавши сили духу, витримки і мужності в боротьбі за краще майбутнє української держави.

Героїв Майдану, героїв АТО, які померли за світле майбутнє України, мирних жителів, що полягли в неоголошеній війні на Сході держави, вшанували хвилиною мовчання.

Далі  Отець Володимир, настоятель Глобинської Свято-Михайлівської церкви відправив молебень по всім безвинно вбитим 2014 року.

До підніжжя пам’ятника Захисникам України присутні учасники заходу поклали квіти.

Пам’ять про Героїв має жити не тільки в жалобах і монументах, а й спонукати нас творити, змінювати себе і країну на краще. Це наш обов'язок перед майбутніми поколіннями та пам'яттю загиблих співвітчизників.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень