A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До відома жителів Глобинської громади!

Дата: 06.02.2018 13:20
Кількість переглядів: 1080

Фото без описуГлобинською  міською радою оголошується прийом заявок від зареєстрованих об'єднань громадян на включення до складу Конкурсної комісії на визначення кращих громадських ініціатив в рамках реалізації Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік. Прийом заявок здійснюється з 9 по 23 лютого 2018 року. Заявки приймаються за адресою: м.Глобине, вул. Центральна, 285.

Прийом анкет Проектів за Програмою муніципальної підтримки ініціатив громадян буде здійснюватися з 01 березня по 02 квітня 2018 року.

Ознайомитись із Програмою муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік можна на сайті Глобинської міської ради у розділі "Програми та порядки" або за посиланням https://drive.google.com/file/d. Отримати консультацію щодо подачі заявки до Конкурсної комісії та на сам конкурс можна у відділі соціально-економічного розвитку та інвестицій виконкому міської ради за адресою: вул. Центральна, 287, тел. 24-6-07.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень