A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Будні комунальників

Дата: 03.01.2018 15:58
Кількість переглядів: 1238

Керівництво та працівники КП «Глобинське» постійно переймаються питаннями благоустрою населених пунктів громади та підвищенням якості надання комунальних послуг. Не є виключенням і початок нового 2018 року. Розпочинаючи з облаштування новорічних ялинок у нашому місті, а цього року їх маємо аж дві – в заводській частині міста,  поблизу приміщення супермаркету «Маркетопт» і в центрі на головній площі міста – площі Глоби, комунальники постійно дбають про чистоту та благоустрій, щоб ніщо не засмучувало жителів в новорічні та різдвяні свята.

Є і полегшення в організації цих робіт. Адже,  відтепер на посаду інженера з благоустрою КП «Глобинське» замість  Олега Клімова, який раніше працював на цій посаді та був обраний Новомосковським сільським старостою нашої громади, призначено   жителя міста Глобине Олега Миколайовича Канінця. Він має вищу освіту – в 2013 році закінчив Полтавський університет економіки та торгівлі, свій трудовий стаж розпочав з роботи на Глобинському цукровому заводу. Як запевнив Олег Канінець,  він сповнений сил і енергії  дбати про те,  щоб наше місто та села Глобинської громади ставали кращими, охайними та доглянутими.

Допомогу в організації робіт з благоустрою молодому керівнику охоче надає директор КП «Глобинське» Анатолій Шаповал. 3 січня 2018 року  він,  разом з інженером з благоустрою,  перевірили стан виконання поставлених завдань працівниками комунального підприємства.

Злагоджено та професійно цього дня працювали спеціалісти-електромонтери підприємства, які проводили обслуговування мережі вуличного освітлення по вулиці Центральній в місті Глобине. 

Значна частина працівників з благоустрою виконували завдання з  ліквідації  місць стихійного скидання сміття вздовж  обочини об’їзної дороги в заводській частині міста неподалік   Некрасівського ставка річки Сухий Омельник. Тут окремі безсоромні глобинці позбувались власного сміття, викидаючи його влітку в зарості трави та кущів понад обочиною дороги. З опаданням листя на деревах та кущах і настанням холодної пори року всі ці дійства стали помітні, та аж ніяк не прикрашали наше місто. Тому прийнято було рішення, щодо ліквідації цих місць складування сміття та прибирання вказаної території.

Цього року за ініціативою Анатолія Шаповала в місті Глобине вздовж центральних тротуарних доріжок на відстані близько 500 м були створені  місця з  протиожеледною сумішшю  для посипання ними тротуарів міста Глобине за несприятливих погодних умов. З цією метою з числа працівників благоустрою КП «Глобинське» створені 6 мобільних груп, які забезпечені візками та відповідним інструментом для посипання тротуарів, і які, за необхідності,  одночасно в шести різних місцях можуть одночасно проводити роботи по боротьбі з негодою.

Чимало турбот у комунальників. Та головне, що  всі вони сповнені бажання, сил та енергії,  робити все, щоб наше місто і села громади стали кращими, комфортнішими та охайнішими. Хочеться, щоб і ми всі в цьому підтримували наших комунальників, а головне не смітили та не забруднювали наше довкілля.

Фото без описуІнженер з благоустрою КП "Глобинське" Олег Канінець

Фото без описуПід час обслуговування мережі вуличного освітлення по вул.Центральна м.Глобине

Фото без опису

Керівник КП "Глобинське" Анатолій Шаповал та інженер з благоустрою Олег Канінець перевірили стан виконання поставлених завдань працівниками комунального підприємства



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень