A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Щотижнева апаратна нарада

Дата: 11.12.2017 16:19
Кількість переглядів: 1320

11 грудня 2017 року о 10.00 в залі засідань Глобинської міської ради відбулася щотижнева апаратна нарада під головуванням заступника міського голови Олександра Артюшенка за участі керівництва КП «Глобинське», Комунальної організації «Глобинська місцева пожежна охорона», Глобинського міського громадського формування з охорони громадського порядку «Муніципальна міліція» та начальників відділів  міськвиконкому.

Олександр Артюшенко проінформував про початок розробки програми регулювання і контролю за чисельністю безпритульних тварин на території Глобинської ОТГ. Також порушувалися питання щодо строків завершення робіт на об’єктах будівництва, замовником яких є Виконавчий комітет Глобинської міської ради, та деякі інші питання, які відносяться до компетенції відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва виконкому міської ради.

Керівник КП «Глобинське» Анатолій Шаповал проінформував про стан роботи зі збору твердих побутових відходів в садибній забудові міста в межах вулиць Б. Хмельницького, Л.Толстого, Гоголя, Коцюбинського та вулиці Полтавський шлях.

Начальник відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою виконкому Глобинської міської ради Сергій Пономарьов доповів про завершення розробки проекту деспетчеризації вуличного освітлення на території міста Глобине, розробниками якого є ТОВ «НВП ЕНЕРГО-ПЛЮС» м. Кременчук, та повідомив про те, що даний проект  до 14 грудня 2017 року планується передати до Виконавчого комітету Глобинської міської ради для подальшої роботи. Водночас Сергій Пономарьов проінформував про складну ситуацію з обслуговування полігону твердих побутових відходів.

По кожному з питань були прийняті відповідні рішення та заступником міського голови Олександром Артюшенком дані доручення щодо їх виконання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень