A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Закінчується кампанія декларування доходів громадян

Закінчується кампанія декларування доходів громадян

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що останній день подання податкової декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік (далі – декларація) платниками податків, які відповідно до норм Податкового кодексу України  (далі – Кодекс) зобов’язані її подати, – 30 квітня 2024 року.

10:16 16.04.2024

Про скликання  шістдесят шостої  сесії Глобинської міської ради

Про скликання шістдесят шостої сесії Глобинської міської ради

Відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42, частини четвертої статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 2.4.2 Регламенту Глобинської міської ради скликаю шістдесят шосту сесію Глобинської міської ради.

16:20 15.04.2024

Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн

Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн

Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес спільно з маркетплейсом Prom.ua та платіжним сервісом RozetkaPay запрошують на безоплатний вебінарний проєкт «Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн», який допоможе детальніше дізнатися, з чого починати бізнес онлайн, що потрібно, щоб стати підприємцем, як працювати з асортиментом та як безпечна оплата впливає на конверсію замовлень.

13:51 15.04.2024

Допомога в рамках проєкту «Згуртовані громади»

Допомога в рамках проєкту «Згуртовані громади»

Глобинська громада долучилася до ініціативи «Насіння Перемоги» проєкту «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади», який реалізує Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО).

13:20 15.04.2024

Закликаємо допомогти жителям Харківщини!

Закликаємо допомогти жителям Харківщини!

У приміщенні відділу освіти Глобинської міської ради за адресою: м. Глобине, туп. Лікарняний,1-а, працює пункт збору гуманітарної допомоги для постраждалого населення Харківської області. Запрошуємо долучитися усіх небайдужих мешканців громади та діючий бізнес.

13:18 15.04.2024

Як оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Як оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Якщо людина не здатна до самообслуговування через стан здоров’я, вона може отримати послуги з догляду. Такі послуги можуть надаватись як комунальними, недержавними надавачами соціальних послуг, так і фізичними особами на професійній чи непрофесійній основі. Детальніше про те, як оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю – на інфографіці.

10:04 12.04.2024

Споживаймо електроенергію ощадливо!

Споживаймо електроенергію ощадливо!

Третя (цьогоріч) масована атака на українську генерацію завдала значних пошкоджень українським електростанціям. Під час двох попередніх також постраждали теплові та гідроелектростанції. Їх головна роль в енергосистемі – можливість швидко збільшувати виробництво електроенергії вранці та ввечері, коли споживання стрімко зростає. Тепер деякі з них не можуть це робити через руйнування, яких завдали російські терористи.

08:39 12.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень