A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Як оформити паспорт громадянам з тимчасово окупованих територій

Як оформити паспорт громадянам з тимчасово окупованих територій

Повнолітні громадяни України, які проживали на тимчасово окупованій території і не оформлювали паспорт громадянина України, можуть зробити це на підконтрольній урядом України території. Для цього необхідно звернутися до будь-якого підрозділу Державної міграційної служби.

08:14 09.04.2024

Що таке «Єдина ветеранська лінія»?

Що таке «Єдина ветеранська лінія»?

Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранської спільноти, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць. Її запущено командою Мінветеранів спільно з Червоним Хрестом України у тестовому режимі.

08:07 09.04.2024

Про роботу 65 позачергової сесії міської ради

Про роботу 65 позачергової сесії міської ради

5 квітня відбулось пленарне засідання 65 позачергової сесії Глобинської міської ради, в ході якого депутати скасували рішення міської ради № 332 від 28.03.2024 року «Про затвердження містобудівної документації: «Детальний план території за межами населених пунктів у межах території Глобинської міської територіальної громади для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування вітрової електричної станції ДТЕК Полтавська ВЕС з орієнтовною проєктною потужністю 650 МВт» та ухвалили нове рішення з цього ж питання.

15:28 05.04.2024

Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн

Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн

Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес спільно з маркетплейсом Prom.ua та платіжним сервісом RozetkaPay запрошують на безоплатний вебінарний проєкт «Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн», який допоможе детальніше дізнатися, з чого починати бізнес онлайн, що потрібно, щоб стати підприємцем, як працювати з асортиментом та як безпечна оплата впливає на конверсію замовлень.

11:09 05.04.2024

Першій Українській Конституції - 314 років

Першій Українській Конституції - 314 років

«Договори і Постанови Прав і вольностей Війська Запорізького» – договір, що був укладений 5 квітня 1710 року у місті Бендери між новообраним гетьманом Пилипом Орликом, козацькою старшиною і козаками Війська Запорозького, відомий також під сучасними назвами «Конституція Пилипа Орлика» та «Бендерська конституція».

08:27 05.04.2024

Депутат провів прийом громадян

Депутат провів прийом громадян

3 квітня прийом громадян Троїцького старостинського округу з особистих питань провів депутат міської ради Ігор Полонський. Після спілкування з селянами він разом зі старостою Русланом Закревським завітали до місцевого будинку культури. Тут, на жаль, не в найкращих умовах функціонують бібліотека та мистецький клас, в якому дітвора займається танцями, музикою, співом.

09:04 04.04.2024

Про ризики незадекларованої праці

Про ризики незадекларованої праці

Одним з пріоритетних напрямів діяльності Держпраці є запобігання використанню незадекларованої праці. Це соціальне явище справляє значний негативний вплив на розвиток економіки країни, життєвий рівень людей. Незадекларована праця не тільки обмежує можливості держави проводити сучасну соціальну політику у сферах освіти, охорони здоров’я, розвитку професійних навичок, зайнятості, соціального захисту та пенсійного забезпечення, вона створює недобросовісну конкуренцію щодо тих суб’єктів господарювання, які повністю забезпечують виконання зобов’язань щодо сплати податків, охорони праці і соціального забезпечення працівників. Окрім того, незадекларована праця дає роботодавцям необмежені можливості тиску на працівників.

08:08 04.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень