Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Не маємо права забути!

Не маємо права забути!

19 травня - День пам’яті жертв політичних репресій. Цього дня ми згадуємо тих, кого вбили, скалічили або травмували в роки Великого терору Йосипа Сталіна.

11:00 19.05.2024

Практичні поради від психолога

Практичні поради від психолога

Сьогодні в Жіночому Центрі Працевлаштування Глобинської громади для представниць прекрасної статі відбулася інформаційна сесія «Емоційне вигорання та шляхи його подолання».

13:34 17.05.2024

Мешканка Глобиного зустріла 101-ий день народження

Мешканка Глобиного зустріла 101-ий день народження

101-ий травень сьогодні завітав в оселю уродженки с.Петрівка, а нині -  мешканки Глобиного Олени Іванівни Малафій. Привітати довгожительку, яка нині проживає разом з донькою Галиною Іванівною, з поважною датою  цього дня завітали заступник міського голови Олександр Кочерга і начальник відділу соціального забезпечення та охорони здоров’я Людмила Норенко. Як водиться, не з порожніми руками: іменинниці вручили квіти, запашний коровай, продуктовий набір (переданий подружжям Сергія та Марини Трибрат) та грошову допомогу (надану за рішенням виконкому).

14:33 16.05.2024

Вишиванка, яку вдягала Берегиня

Вишиванка, яку вдягала Берегиня

16 травня українці відзначають День вишиванки – свято нашого національного одягу, яким ми пишаємося та передаємо його традиції з покоління в покоління.

09:40 16.05.2024

Глобинське бюро правничої допомоги інформує

Глобинське бюро правничої допомоги інформує

У військовослужбовців та ветеранів війни досить часто виникають питання, до вирішення яких потрібно залучати юриста. Тому звернення до системи безоплатної правничої допомоги полегшить їх зусилля та збереже час. Найбільш поширені питання з якими звертаються військовослужбовці - підстави звільнення з військової служби, особливості переведення до іншої військової частини, стягнення аліментів, розлучення,  оформлення спадщини.

11:12 15.05.2024

Безбар’єрність для всіх і кожного

Безбар’єрність для всіх і кожного

Питання забезпечення безперешкодного доступу всіх груп населення, в тому числі маломобільних,  до різних сфер життєдіяльності залишається актуальним на сьогоднішній день.

10:31 15.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень