Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Молодий спеціаліст отримав житло в м.Глобине

Молодий спеціаліст отримав житло в м.Глобине

Чимало проблем на сьогодні має  первинна медико-санітарна  галузь. І мова не лише про застаріле обладнання, необхідність ремонту амбулаторій та приміщень  фельдшерсько-акушерських пунктів. Однією з важливих проблем є відсутність лікарського персоналу. Молодь не охоче йде працювати  в районні центри та сільську місцевість,  намагаючись отримати роботу у великих містах, де більші  перспективи отримати житло і  гідну заробітну плату.

14:51 09.02.2018

Юні науковці громади беруть участь в престижному конкурсі

Юні науковці громади беруть участь в престижному конкурсі

Одним з найбільш престижним серед шкільної молоді на сьогодні є  Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів — членів Малої академії наук України. Його з 1992 року проводять задля духовного, творчого та інтелектуального розвитку дітей країни.

14:35 07.02.2018

Правопорушення краще попередити,  ніж його допустити/за матеріалами сайту Державної служби України з питань праці/

Правопорушення краще попередити, ніж його допустити/за матеріалами сайту Державної служби України з питань праці/

В кінці січня 2017 року голова Державної служби з питань праці Роман Чернега під час свого виступу в телепрограмі «Насправді» на телеканалі Simon (м. Харків)  звертаючись до роботодавців,   наголосив на  необхідності  дотримання  вимог  трудового законодавства.

10:49 07.02.2018

Свято волейболу

Свято волейболу

04 лютого 2018 року відбулися змагання з волейболу серед пайовиків сільськогосподарських підприємств села Опришки. Такі змагання, мабуть, вперше проводяться в Глобинській громаді.

13:34 06.02.2018

До відома жителів Глобинської громади!

До відома жителів Глобинської громади!

Глобинською  міською радою оголошується прийом заявок від зареєстрованих об'єднань громадян на включення до складу Конкурсної комісії на визначення кращих громадських ініціатив в рамках реалізації Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік. Прийом заявок здійснюється з 9 по 23 лютого 2018 року. Заявки приймаються за адресою: м.Глобине, вул. Центральна, 285.

13:20 06.02.2018

Трудовий договір  – вигідно всім

Трудовий договір – вигідно всім

Відповідно до статті 43 Конституції України  кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя  працею,  яку  він  вільно  обирає або на яку вільно погоджується. Держава створює  умови  для  повного  здійснення  громадянами права на працю,  гарантує рівні можливості у  виборі  професії та роду трудової  діяльності, реалізовує програми професійно-технічного навчання, підготовки і перепідготовки кадрів відповідно до суспільних потреб.

14:53 05.02.2018

Як стати офіцером Збройних Сил України!

Як стати офіцером Збройних Сил України!

До 1 березня 2018 року понад 5,5 тис. юнаків з Полтавщини військовими комісаріатами області будуть приписані до призовних дільниць, набудуть статусу призовника та отримають право пройти відбір для вступу до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України (далі ВВНЗ) після закінчення, яких стануть офіцерами та отримають первинне офіцерське звання "молодший лейтенант".

13:25 05.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень