Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Якщо хочеш змінити світ на краще – почни з себе

Якщо хочеш змінити світ на краще – почни з себе

З ініціативи відділу освіти виконавчого комітету та об’єднаної ради старшокласників Глобинщини, за підтримки Глобинської міської ради, з метою покращення стану навколишнього середовища залучивши громаду до сортування сміття, 01 лютого 2018 року на базі Глобинської гімназії №1 представником  ГО «Еколтава» Миколою Рябиком проведено воркшоп на тему «ЧИСТОТАК».

12:12 05.02.2018

Привітали з ювілеєм

Привітали з ювілеєм

2 лютого 2018 року керівники Глобинської громади Станіслав Джусь та Галина Токаренко привітали засновника та керівника групи компаній «Глобино» Олександра Кузьмінського з визначним ювілеєм – 20-річчям засновування виробничого об’єднання. Висловили слова вдячності за постійну підтримку талановитої молоді Глобинської громади учасники танцювального колективу «Сузіря» з міста Глобине.

08:12 05.02.2018

У постійному процесі навчання

У постійному процесі навчання

30 січня  2018 року на базі Глобинської гімназії №1 згідно плану роботи методичного кабінету відділу освіти виконавчого кабінету Глобинської міської ради, для заступників директорів з виховної роботи закладів освіти міста, практичних психологів, соціальних педагогів та педагогів-організаторів практичним психологом ЗОШ I-III №16 міста Кременчука, Ольгою Іванівною Пронякіною,  проведено семінар-тренінг з питань протидії торгівлі людьми на тему: «Впровадження програми  «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція»,  яка рекомендована МОН України. 

08:07 05.02.2018

Безпека дітей перш за все

Безпека дітей перш за все

Наприкінці минулого року міські депутати на пропозицію керівництва Глобинської громади та  звернення  педагогічного колективу  загальноосвітнього закладу прийняли рішення  про встановлення  паркану, який огороджував би територію Глобинської філії Глобинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 (колишню Глобинську ЗОШ І-ІІ ступенів №4). 

14:32 01.02.2018

ЗВІТ  про роботу юридичного відділу Виконавчого комітету Глобинської міської ради за 2017 рік

ЗВІТ про роботу юридичного відділу Виконавчого комітету Глобинської міської ради за 2017 рік

У своїй діяльності юридичний відділ керується Конституцією та законами України, актами Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, міністерств і відомств, прийнятими відповідно до Конституції та законів України, рішеннями органів місцевого самоврядування.

11:11 01.02.2018

ЗВІТ про роботу відділу по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин виконавчого комітету Глобинської міської ради за 2017 рік

ЗВІТ про роботу відділу по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин виконавчого комітету Глобинської міської ради за 2017 рік

За 2017 рік відділом по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин виконавчого комітету Глобинської міської ради прийнято, зареєстровано, вивчено та  підготовлено до розгляду сесії ГлобинськоЇ міської ради 1 138 звернень від юридичних та фізичних осіб.

10:32 01.02.2018

Шановні жителі Глобинської громади!

Шановні жителі Глобинської громади!

Повідомляю, що у відповідності  до ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», до відання виконавчих органів об’єднаних територіальних громад віднесено повноваження у здійсненні контролю за додержанням законодавства  про працю та зайнятість.

09:28 01.02.2018

Депутати Глобинської міської ради голосуватимуть з планшетів

Депутати Глобинської міської ради голосуватимуть з планшетів

Вже на наступному засіданні сесії депутати голосуватимуть по-новому: позицію «за», «проти», «утримався» визначатимуть не шляхом підняття рук чи опитуванням, а натисканням відповідних клавіш на планшеті.

13:31 31.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень